Karakteristika for umættede harpiksknapper

Resin knaper forkortelsen for umættet polyesterharpiksknap.Harpiksknapper er en af ​​de syntetiske knapper af bedste kvalitet og har egenskaber som slidstyrke, varmebestandighed, kemisk resistens, kompleksitet, farvebarhed og galvanisering.

Slidstyrke

Umættet harpiks tilhører termohærdende tværbindende harpiks, som har høj styrke og ridsefasthed end termoplastisk plexiglas knapoverflade.Derfor kan den generelt modstå vaskemaskinens kontinuerlige friktion uden at gå i stykker.Selvom det påføres stenvasket tøj, kan harpiksknappen også tåle testen.

Varmemodstand

Generelt kan harpiksknapper behandles med varmt vand ved 100°C i ca. 1 time.Når tøjet er stryget, er det ikke nødvendigt at fjerne knapperne, hvilket heller ikke findes i andre almindelige termoplastknapper.

Kemisk resistens

 Harpiks skjorteknapperkan tæres af forskellige uorganiske syrer med en koncentration på 30 % og almindelig brintoverilte, men kan ikke gennemblødes i ketoner, estere, bananvand og basisk vand i længere tid.

Kompleksitet

Denne funktion er den mest kritiske forskel mellem harpiksknapper og andre knapper.Det er også af denne grund, at harpiksknapper er blevet overherren af ​​knapindustrien i verden i dag og holder.Harpiksknapper af enhver farve og form kan fremstilles så længe som nødvendigt.På grund af den lette forarbejdning, hurtige produktionshastighed og høj grad af mekanisering er prisen på harpiksknapper meget lav.Efterligningen af ​​harpiksknapper er i verdensklasse, og forskellige skalteksturer, farver, træsorter, dyrebenshorn, marmor, granit, agat, elfenben, blomster og græsmønstre kan efterlignes med umættet harpiks.

Farvelighed

Harpiksknapper har god farvebarhed, og metoden er enkel og effekten er god.De farvede knapper har lys farve og god farveægthed.Farvestofferne, der almindeligvis anvendes i harpiksknapfarvning, omfatter alle lavtemperatur- og mediumtemperaturdispergeringsfarvestoffer, nogle højtemperaturdispergeringsfarvestoffer, nogle basisfarvestoffer og kationiske farvestoffer såsom basisk magentagrøn og basisk rhodopsin.

Elektropladebarhed

 Store harpiksknapperkan galvaniseres efter særlig kemisk behandling.
Harpiksknapper er især velegnede til afslappet tøj på grund af deres rige former, farver, billige priser og andre faktorer.Det kan forudsiges, at det 21. århundrede stadig vil være domineret af umættede harpiksknapper.


Indlægstid: 27-jul-2022
WhatsApp online chat!